Skip to main content

Kinderyoga werkboek voor begeleiders en kinderen

Mijn kinderyoga doe- spel- en kleurboek biedt een unieke manier om kleuren als rustgevend en meditatief onderdeel van de yogales te integreren in de yogabeoefening van kinderen.
Alle illustraties in dit boek kunnen worden ingekleurd als afwisseling met de actieve oefeningen, in de vorm van verhaaltjes en gedichtjes, en spelvormen. Daarmee is dit boek bedoeld om door de kinderen zelf te worden gebruikt, maar ook voor (kinderyoga) docenten, ouders en begeleiders staan er tips en creatieve ideeën in. Zo maken de kinderen kennis met de niezende spin, hakken hout met houthakker Jos of gaan ze samen varen in de dubbele boot houding.
De oefeningen kunnen bijdragen aan een sterker en leniger lichaam maar ook helpen bij rust, concentratie en zelfvertrouwen. Bij kinderyoga spelen creativiteit en plezier in het (samen) bewegen een grote rol.
Om te kijken of je alle houdingen nog kent is er een memoryspel om in te kleuren, uit te knippen en samen te spelen. Ook staan er een aantal prachtige mandalakleurplaten in. Voor kinderen van 5 – 11 jaar.

Winkelprijs 14,50 (excl.verzendkosten). U kunt het boek online of in de boekenwinkels bestellen of bij mij. Als het om grotere hoeveelheden gaat, bijvoorbeeld voor uw lesgroep dan zijn  kortingen mogelijk – indien u ze via mij besteld.

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”all” columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” per_page=”4″]