Home peuters Groep1-8 Yoga Foto Docent Studio

Dansprojecten voor groep 5 & 6

Mythische dieren dansen (voor groepen 4, 5 en 6)
Wij dansen n.a.v. een prachtig verhalenboek over Mythische dieren uit verschillende werelddelen. Hun verhalen en omgeving vormen het uitgangspunt voor verschillende manieren van dansen. Samen met de kinderen worden de verhalen gelezen, en dit leidt tot een mythisch dierendansfeest. Aan het eind van de cursus kan het resultaat gepresenteerd worden.
De cursus bestaat uit 6 lessen, waarvan de laatste les de eventuele presentatie. Kosten lespakket: 270 Euro

muziekrij

Mix

Dit zijn algemene lessen dansexpressie en kinderdans. Er wordt naar aanleiding van diverse thema's gedanst en met bewegingspel gewerkt. Dit in combinatie met divers materiaalgebruik en aanstekelijke muziek. We zullen ook een aantal "kinderdansen" aanleren. Binnen deze lessen krijgen de kinderen de ruimte voor eigen inbreng en ligt de nadruk bij de hogere groepen ook op het samenwerken. Lessen duren c.a. een uur en kosten 45 euro.

flam

Combilessen dans & Yoga
Deze lessen bestaan uit een combinatie van yoga oefeningen en dansexpressie. Spelenderwijs leren de kinderen verschillende yoga-houdingen, werken met stem, ontspanningsoefeningen, concentratie spelletjes en dansexpressie. De thema's die behandeld kunnen worden zijn divers.. Kosten €45,- per les.

vorige<<

onderbouw | middenbouw | bovenbouw